Σχετικά με εμάς

Το “San Lazzaro Apartments” είναι ένα κατάλυμα παραδοσιακής αισθητικής το οποίο βρίσκεται στους καταπράσινους λόφους του Περιγιαλίου στο Νυδρί και μετράει ήδη πάνω από δέκα χρόνια λειτουργίας. Χτισμένο αμφιθεατρικά, βλέποντας το από μακριά θυμίζει μικρογραφία ενός παραδοσιακού ορεινού χωριού.

 Παράλληλα η προνομιακή του θέση, προσφέρει στους επισκέπτες ως θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, όλα τα Πριγκιποννήσια καθώς και το παγκοσμίου φήμης νησί Σκορπιός. Από τη Δυτική πλευρά του καταλύματος διακρίνεται πανοραμικά το Νυδρί και ο κόλπος του Βλυχού με το καταπράσινο χωρίο Γένι.

Η τοποθεσία του San Lazzaro είναι μόλις 200 μέτρα μακριά από το κέντρο του Νυδρίου και 100 μέτρα μακριά από τη παραλία του Περιγιαλίου, χαρακτηριστικό που το κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές στους επισκέπτες καθώς συνδυάζει την εύκολη μετακίνηση με τα πόδια στο κέντρου του χωριού και ταυτόχρονα την νυχτερινή ησυχία μακριά από τους κοσμοπολίτικούς δρόμους του.

Το κατάλυμα αποτελείται από 11 στούντιο χωρητικότητας 2 ή 3 ατόμων, 3 δίχωρα διαμερίσματα χωρητικότητας από 2 έως και 4 ατόμων και ένα διαμέρισμα μεζονέτα χωρητικότητας έως και 6 ατόμων. Όλα τα στούντιο έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι ενώ τα διαμερίσματα και η μεζονέτα έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι ή μικρή αυλή.