ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Το “San Lazzaro Aparmtments” είναι ένα νεόκτιστο συγκρότημα στο Νυδρί, που αποτελείται από 11 δίκλινα και 4 τετράκλινα διαμερίσματα. Στο χώρο διατίθεται και μία μεζονέτα 6 ατόμων. Το κλίμα του συγκροτήματος είναι ιδιαίτερα  φιλικό αφού για εμάς η παραμονή του επισκέπτη αποτελεί οικογενειακή υπόθεση.

Όλα τα διαμερίσματα του “San Lazzaro” βρίσκονται στους ορόφους του συγκροτήματος, είναι φωτεινά και διαθέτουν αυτόνομο μπαλκόνι. Οι επισκέπτες έχουν θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, το παγκοσμίως φημισμένο νησί Σκορπιός, καθώς και το αρχοντικό του ποιητή Αρ. Βαλαωρίτη στο νησί  Μαδουρή.  Από τα διαμερίσματα φαίνονται πανοραμικά όλα τα Πριγκιποννήσια και το μαγευτικό Νυδρί.

Το “San Lazzaro Apartments” βρίσκεται στο Νυδρί της Λευκάδας, 200 μέτρα μακριά από το κέντρο, στην καταπράσινη περιοχή του Περιγιαλίου. Το συγκρότημα βρίσκεται 100 μέτρα από την θάλλασσα. Τα διαμερίσματα είναι εύκολα προσβάσιμα οδικώς και διαθέτουν πάρκινγκ για τους επισκέπτες τους ώστε να εξασφαλίζεται η άνετη μετακίνηση τους.

Το “San Lazzaro Apartments”  προσφέρει στους επισκέπτες του χειροποίητο πρωινό μεσογειακού και αμερικάνικου τύπου.
Το πρωινό διατίθεται σε ένα μοναδικό χώρο που συνδυάζει την πέτρα και την θέα στη θάλασσα. Ο χώρος συνθέτει το παραδοσιακό στοιχείο με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.